Annons
Annons

Summering av veckan

skymning_kristin.lagerqvist-9130

En liten påminnelse mitt i april – ”Slow is the new fast”. glöm inte. Note to self.

Denna söndag startade jag på yogamattan med de allra mjukaste övningarna och radions sorl i bakgrunden. Denna veckan har varit maxad. minst sagt. Jag har haft många fotograferingar och barnen har varit sjuka. Det har varit ett uttömmande pusslande med dåligt samvete både här och där.förstalångg6a-CF108539

Annons

Här kör jag en snabb summering av veckan:
Visst såg du Sophia Bratts hem som  Johanna och jag besökte i början av veckan till Lovely Life här.  I fredags  kom även Tant Johannas  egna fantastiska hem upp här på siten. Får inte missas, helt sjukt fint!

alice

mokkasin

Veckans vackraste inlägg var från Sofia och hennes dotters kväll i skymningslandet.

skymning_kristin.lagerqvist-9086

Jag hade min egna varbergsskymning i onsdags. Vi väntade på att himlen skulle färgas rosa så vi kunde knäppa dagens sista foto och precis då gled färjan fram bakom udden.skymning_kristin.lagerqvist-9120Jag gjorde denna goda soppa ungefär fem gånger denna vecka. Recept kommer inom några dagar.

Nu ska jag knåpa ihop en fin presentation av årets Kustfolk och rå om min krassliga familj. fin söndag till dig.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar