Annons
Annons

Surfers Day 2 juli

6I4A8500_40-1170x780

Surfers Day! Imorgon är det fest i viken.

Mir och jag från For Good Luck är där och välkomnar nya som gamla kunder. Roligt!
Vi står utanför John’s Place i Apelviken  kl.12-16.

IMG_8229_36-1170x780

Vädret ser inte ut att bli lika strålande som i den här junidagen men svenska sommaren är vad den är. Det blir bra hur som. Eftersom vi har en hel del nyheter så är det naturligtvis extra skoj att se vad folk går hem med i sina påsar.

Annons

6I4A8149_28-1170x780

Det är mycket som händer i Apelviken imorgon.

6I4A8436_18-1170x780

Det blir såklart massa surf och man kan testa på det mesta. Det blir skön musik, paddel- och sup race skatetävlingar och god mat bland annat. Kom och häng med oss i viken vetja!
Hela programmet finner du här>>

Så här såg det ut Surfers Day sist vi var där.

Alla bilder i detta inlägg är tagna av bästa fotografen  Mathieu Turries . tack för lånet!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar