Annons
Annons

tapetfrågor

tapet_kristin lagerqvist-9390

I början av oktober går flyttlasset till vårt nya hem och visst har det redan börjat snurra mer inredning, färger och möbleringsfrågor inne i skallen. Jag tänker tapeter och min man tänker målade väggar. Vi landar nog med vartannat rum ungefär och igår fick jag äntligen igenom en önskan och gick och köpte ett  tjusigt vitrinskåp som jag ska fylla med massa finheter.

Annons

Just efter semestertider och innan Formex så dunkar det ju också in riktigt mycket nyhetsmail angående lanseringar av kollektioner i inredningsvärlden. Och denna morgon levererades detta presskittet med postombud till morgonkaffet. tack!

tapet_kristin lagerqvist-9392Boråstapeter  lanserar en kollektion enfärgade tapeter med linnestruktur i början av september. 33 kulörer som följer naturens årstider. fint.
Jag gillar! Kanske till och med att Linen Blue eller Shadow Blue kommer upp på önskelistan till vårt nya vardagsrum.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar