Annons
Annons

teal on Mir

fglmir_Kristin_lagerqvist-2287

Mir hälsade ju på.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2

Vi skulle prata om ett nytt fraktsamarbete, ta kort på klänning i färgen teal och testa andra nyheter vi har på gång i vår butik.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2329

Vi fotade lite smycken för ett mailutskick och så målade hon naglarna… lite så är det, allt på samma gång. Det blir oftast bäst då ju.

Annons

fglmir_Kristin_lagerqvist-2308

Miranda Rebecca hade köpt massa ranunkler för att pigga upp mig.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2292

Detta är nog min favoritfärg just nu. Lite blågrön sådär.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2-2

Och du. Det där printet jag tänkte ge till en vän på Instagram har lockat till hela 180 kommentarer med motiveringar. Svindlande engagemang och jag meddelar via Instagram vem jag kommer skicka den till. Möjligt att samma motiv dyker upp i mindre format i min egna lilla printshop som öppnas under våren. håll utkik!

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar