Annons
Annons

time for tea

srilanka4_Kristin_lagerqvist-

Igår var vi och besökte ett tempel tillsammans med Linn och Petter som driver Sunshinestories. Efter vi fått guidad tur, massa klokheter och varsin välsignelse så svängde vi förbi ett alldeles särskilt mysigt strandkafé. Vi fångade några fiskare på bild innan vi steg upp på kaféts veranda för att spana på dagens sista surfare i vattnet.

Annons

linn o petter_Kristin_lagerqvist-9411srilanka 4_Kristin_lagerqvist-9387srilanka4_Kristin_lagerqvist--2

Är så glad över att det just blev Sri Lanka för oss på vår semester. Dofterna, ljuset, människorna, maten… allt känns fantastiskt på alla sätt och vis.

srilanka4_Kristin_lagerqvist-9357 srilanka4_Kristin_lagerqvist-9384 srilanka4_Kristin_lagerqvist-9390

Här är vackra Linn.

srilanka4_Kristin_lagerqvist-9396

srilanka4_Kristin_lagerqvist-9397

Den här lilla pursen finner du förresten i vår shop numer. Jättefin och bra för både mynt, telefon eller diverse smågrejer.srilanka4_Kristin_lagerqvist-9413

Det blir mycket surf nu. Såklart. Jag jobbar på med mina upphopp och på att böja knäna ordentligt samtidigt som min man redan dragit iväg och surfat vid revet vid denna havskant.

srilanka4_Kristin_lagerqvist-9419

Petter spanade på vågorna.
Sedan var det dags att dra till villan och äta världens godaste tacos och svälja ner smaskigheten med kall öl tillsammans allihopa.

KRICKELIN_signatur_small

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar