Annons
Annons

Tips för vardagsporslinet

9C9A0967

Jag använder mycket blått och vitt porslin här hemma. Därför blev jag alldeles förälskad i en handgjord keramikserie jag fann i en härlig butik i Barcelona. Perfekt att komplettera med det som redan står i skåpen där hemma tänkte jag.

Annons

9C9A0970

Har jag grejer som passar ihop i färg så är det snyggt att duka med lite olika tallrikar och koppar tycker jag. På detta sättet kan jag unna mig att köpa en eller två kanske lite dyrare koppar på Artilleriet och blanda upp det med både loppisfynd och IKEA.

9C9A0978

I detta fallet också ett spanskt semesterfynd.

9C9A0964

Ett annat tips är att slänga in en annan kulör än man räknat med i soffan. En liten förändring inför höstsäsongen kanske. I mitt fall blev det den rosa sammetskudden från Zara Home (som jag använde som rekvisita här) och en tjusig kudde med påfåglar på.

9C9A0974

Och den vackra boken från Barcelona blev också ett fint komplement på soffbordet där hemma.

 

 

Läs mer:

DELA (41)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar