Annons
Annons

Tips och inspiration för en egen tavelvägg

skanska_kristin_Lagerqvist-2

I samarbete med Skanska Nya Hem har jag gjort en liten film med tips om hur man kan få till en tjusig tavelvägg.

skanska_kristin_Lagerqvist-3

Jag är verkligen inte noggrann utan går mest på känsla när jag spikar och hänger upp. Perfekt är tråkigt tycker jag. Min man suckar dock lite över att jag aldrig använder måttstock för ibland blir det tyvärr några extra hål i väggen av bara farten…
Så jag rekommenderar såklart dig att använda måttstock och kanske också be någon vän att hjälpa dig.

Annons

Innan jag spikar upp mina tavlor brukar jag lägga ut dem på golvet först för att se hur de hör ihop. Då ser jag också på vilket sätt jag ska sätta upp dem på väggen och hur mycket utrymme de behöver.

skanska_kristin_Lagerqvist

Att rama in sidor ur en fin fotobok är ett bra tips.

skanska_kristin_Lagerqvist-4

Ta del av fler tips i filmen vi knåpade ihop hemma hos mig.

Detta inlägg presenteras i samarbete med Skanska Nya Hem.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar