Annons
Annons

Tips på utflykt i Varberg – Öströö Fårfarm

Efter vår tur till Hiaklitten häromdagen så stannade vi och drack kaffe på Öströö Fårfarm. Vilken tur – där hade de nämligen världens sötaste lamm och godaste ostkaka.

Vi fick med oss en korg med fika ut i trädgården och slog oss ner bland alla ståtliga ormbunkar.

Annons

Chokladboll till Igor och ostkaka till mig. Så mysigt att få mjölk till kaffet i en egen liten glasburk med lock.

En annan gång då vi var här så åkte vi med på en lammsafari. Det var verkligen superintressant både för stora och små och jag var sjukt imponerad av deras vallhund. Där ligger vår hunduppfostran i lä kan man säga…

Vi klappade såklart några ulliga och gulliga små lamm också innan vi åkte hem. Ett bra tips på utflykt om du är i trakten. De har en mysig butik där de säljer egna korvar, kött, fårfällar och massa annat närproducerat och gott.

Läs mer:

DELA (206)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar