Annons
Annons

tipsigt och fånigt

LL_kristin lagerqvist-3508

Saker man gör när barnen somnat och man inte orkar ta tag i måstigheter:

Tvingar ut mannen i trädgården för att ta ett snett foto när man krampaktigt håller i en mugg te och en spann hundkex. (fånigt..hahaha) Fick liksom kapa huvudet för jag såg inte klok ut.

Annons

Men jag ville ändå visa på grund av de fina regndojorna jag fick i sommargåva av STENK och för att tipsa om att använda partners kläder istället för att köpa nya då man tröttnat på innehållet i garderoben. Idag har jag lånat både skjorta och jacka. Det är en sådan där skön oljerock och jag blir nästan förbannad de dagarna jag upptäcker att han gått iväg med i sin egen jacka och jag får välja något annat i hallen.

LL_kristin lagerqvist-3510

Och kolla här. I förra månadens Sköna Hem fann jag mitt print och det ryktas om att två andra av mina prints är i det nya numret. Skoj tycker jag och blir alldeles varm i magen.

LL_kristin lagerqvist-3512Muggen har jag funnit i Marinas fina butik på Strömma Farmlodge. Måste nog skaffa några tallrikar i samma serie tror jag allt. Nu, Game of Thrones och god natt.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar