Annons
Annons

to cool for school – Gemma

karolinedelaconcha-fur-door-700x1012

I brist på eget bloggmaterial denna sena afton då jag först jobbat heldag på hotellet och sedan helkväll hemma med butiken och ny hemsida så bjussar jag på bästa stiltipset istället. Jag följer Gemmashop på Instagram och fy satan va cool. Karoline Concha Ramult. Vill ha hennes stil. Och hennes hem.

Annons

karolinedelaconcha-fur-body-700x1050

Kolla liksom. Kappan, brallorna, skorna, tishan, väskan…

karolinedelaconcha-himma-matsal-700x1050

Fotona på hennes hem har Sofi Sykfont tagit för HEMMA-bilaga i Sydsvenskan och jag älskar hela alltet. Kolla taket. Och kakelugnen!karolinedelaconcha-himma-dressingroom-700x1050-1

Denna pälsen suktar jag efter. karolinedelaconcha-himma-butik-2-700x1050

Självklart driver denna stilsäkra tjej en egen klädbutik,  Gemma – som ligger strax söder om Helsingborg. Följ hennes blogg här och missa inte Instagramfeeden som sagt.. kram o go natt.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar