Annons
Annons

toner och vackra gamla själar

new house_september_kristin_ lagerqvist-2866

I helgen har vi tapetserat och målat så det står härliga till. Färgskalorna är mycket vi fast i lite mer dämpade toner.

new house_september_kristin_ lagerqvist-2869

Efter helgen så landar jag här i det nya köket och sitter med jobbet i knät. I ett nytt kök med första ensamma koppen kaffe. gott! Ser på hur morgonsolen letar sig över golvet in i köket och lär känna de nya dofterna.new house_september_kristin_ lagerqvist-

Annons

 

Ljuset är verkligen helt magiskt här och väggarna har ännu inte fått sig den strykning av färg som vi tänkt oss. Här har vi faktiskt tagit in hjälp för tiden räcker liksom inte till för oss just nu. Färgerna är jättefina nu också såklart men vi har valt lite blågrå toner… Du blir inte förvånad va? Hahaha… Kanske att det till och med dyker upp lite möbler som synts i andra forum innan. ( apropå new house_september_kristin_ lagerqvist-2875Men. Färger och inredning i alla ära. Det är ändå ett hus som ska fyllas med kärlek, lek, skratt, vänner och fester. Här ska det dansas, lekas kurragömma och firas massor av jular och födelsedagar.
Det härligaste med att flytta till ett äldre hus som det här är att det vilar en fantastisk aura runt det. Huset bär på en djup och vacker själ som omfamnar hela mig och jag är säker på att jag kommer trivas hur bra som helst.

Så många nycklar och så mycket nya intryck. Vet inte vem kvinnan är. Fotot fann jag i snickarboden. Men kanske att hon susat runt här i trädgården i den vackra hatten och haft tebjudningar till härliga granndamer…  Kanske var det hon som bestämde vart päronträdet skulle stå, vädrade kläder första måndagen i varje månad och gick kvicka söndagspromenader runt fästningen med sin syster…

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

18 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar