Annons
Annons

trädgårdsdesigner i moarna

vicky2 _kristin lagerqvist-1740

Här jobbar Victoria, allas Vicky. Jag kan tänka mig att det är en riktigt härlig arbetsmiljö med den frodiga grönskan utanför och med  sorlet från den porlande dammen nedanför trappen.

vicky _kristin lagerqvist-1983

Victoria Johansson är trädgårdsdesigner och driver vicky2 _kristin lagerqvist-1892

Annons

Idag hade jag i uppdrag att ta foton av denna härliga trädgård och det är ta mig tusan vilket himla lyckosamt jobb jag har ändå…vicky2 _kristin lagerqvist-1888 vicky2 _kristin lagerqvist-1804 vicky2 _kristin lagerqvist-1789vicky _kristin lagerqvist-1959

Så himla spännande och roligt att kunna rita och planera ihop en mängd olika trädgårdar. Massor av gröna pennor behövs såklart. vicky _kristin lagerqvist-1937vicky _kristin lagerqvist-1955

Som ett konstverk.vicky _kristin lagerqvist-1868

Marie och Vicky jobbade. Det var något om några trälådor som var svåra att få tag på…
Sedan blev det dags för kaffe i växthuset.vicky _kristin lagerqvist-2021vicky _kristin lagerqvist-1925

Mums. Kardemummabullar givetvis.vicky _kristin lagerqvist-1934

Vicky var snäll och tog emot våra tre hönor förra sommaren. De var på tog för högljudda för att bo inne i stan tyvärr… Här trivs de bra bland andra fina kompisar.

vicky2 _kristin lagerqvist-1882

Vicky har också en liten butik som hon öppnar upp de tillfällen hon tar emot gäster i trädgården. Jag var här och åt en vansinnigt god rabarberpaj i helgen och barnen var helt lyriska över alla fjärilar, läskande blåbär och guldfiskar som simmade runt i dammen.vicky _kristin lagerqvist-1834vicky _kristin lagerqvist-2017Trip to Garden har öppen trädgård igen den 26 september men då är det Maries vackra sensommarblomster Du får spana in. Jag kommer definitivt vara där och fika och spana runt såvida jag inte står mitt i flytt då…

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar