Annons
Annons

Tre snabba i skymningen

hair_Kristin_Lagerqvist-2

Jag hinner knäppa tre foton i det blå skymningsljuset innan det blir mörkt. Det är jag i mitt nya korta och skjortan min man tycker så mycket om.
”Nora?” frågar han och jag säger att jag var Nora långt innan Nora var Nora, så det så… hahaha… 😉

Annons

hair_Kristin_Lagerqvist-3

En annan bild på två olika magasin och en favoritblomma.
Vårt matsalsrum på omslaget av Boligliv och så Magasin Varberg.
Sorry får upprepning. Fast nu når du hela artikeln om mig digitalt och jag tänkte att det skulle kunna vara kul för er som efterfrågat.

hair_Kristin_Lagerqvist

Den tredje bilden jag knäpper är på ett fång riddarsporrar  jag köpte med mig hem för att göra det lite fint inför en rolig filminspelning som äger rum i hemmet imorgon. Inspiration till blomköpet fann jag hos bästa Elsa häromdagen. tack och bock.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar