Annons
Annons

tretår på kaffet och tips på soffbord

frukost_lagerqvist-7710

Idag hade vi frukostgäster så vi dukade upp till långfrukost. Så himla bra att bjuda på frukost tänker jag. Barnen springer iväg någonstans pigga och glada och vi föräldrar kan ta sitta länge med tretår på kaffet…

Annons

frukost_lagerqvist-7712

Det ät 2a advent så vi gjorde givetvis julegröt och Otto propsade på att en mandel även skulle ner i grytan. Sedan gick hela dagen i faslig fart här hemma och mörkret la sig tidigt. Eller ljuset kanske aldrig riktigt visade sig om jag ska vara ärlig.frukost_lagerqvist-7715

Innan det blev becksvart och dags att tända alla ljus igen så fotade jag av detta bord som jag tänkt tipsa om länge. Vi har det på kontoret och det passar perfekt för det tar minimal plats. Du finner det på Ellos där jag för övrigt beställt även mattan. frukost_lagerqvist-7720

Himla tjusigt och prisvärt. Och du, jag såg att Emma von Brömssen hade fint julkappspris på detta mönster på kudde och bok. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar