Annons
Annons

twwp och sötaste buketten

twwp_Lagerqvist-7340

Jag trotsade kylan och gick ut och hämtade posten i bara fötter och plockade med mig ett knippe rosa blomster från rabatten samtidigt.

Och titta! I lådan låg magasinet jag beställde samma stund som det lanserades. Hade tyvärr inte möjlighet att gå på lanseringskalaset men kastar slängpussar hela vägen från Varberg till de begåvade tjejerna som satt ihop magasinet The Way We Play. Bra jobbat. Här med favoritspelet här hemma just nu.

Annons

twwp_Lagerqvist-

Laleh hela dagen. Du har väl sett den coola videon? Älskar stilen.

twwp_Lagerqvist-7342

Tillbaka till twwp. Linda Alfvegren har fotat en fantastisk bildserie av Amelia Widell.

twwp_Lagerqvist-7343

Reportaget från Emilia de Porets hem är också tjusigt. Vilket härligt hem och skön stil hon har!

twwp_Lagerqvist-7345

Reportaget om Elin Renck i New York var också riktigt inspirerande.

Så just nu känner jag mig riktigt mallig över att The Way We Play faktiskt frågat om de kan få komma hem och hälsa på någon gång i år och göra ett small talks. Spännande!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar