Annons
Annons

Vackrast just nu

Babes_in_Boyland-sommarbrygga-15

Hej. Här kommer en liten samling av vad jag tycker är vackrast i bloggvärlden just nu.

Babes in Boyland, du vet tjejerna med de de magiskt vackra inläggen. Vid bryggan är inget undantag. wow.

California-copyright-2016-Anna-Malmberg-10

Our days in Los Angeles . Anna Malmberg ha varit på semester på andra sidan Atlanten. Vilken härlig resa de verkar ha haft. Vår familj har blivit jätteinspirerande och googlar nu resor för fullt…

Annons

28095703191_1e7d0c9bdd_b

Elsa Billgren  har fått sin Lynn. Varmt grattis till denna otroligt starka och vackra tjej. Jag beundrar verkligen henne och hennes blogg. Vilken strålande mor. Lyllos Lynn med denna mamma och det vackraste namnet.

TML7243-865x575

Minna skriver alltid de vackraste texterna. Gång på gång läser jag om och förtrollas av dansen bland orden hon komponerar ihop. magi. Det är doften av att bli fångad.

hanna_stefansson_hannamw_sania_greasy_spoon_7

Hanna Stefansson äter alltid de vackraste frukostarna.  Och är typ den coolaste tjejen. Smart, ödmjuk, rolig och vacker. En perfekt kombo liksom.

karolindedelaconcha-kawaii0

Karoline de La Concha är alltid smashing. Nästa gång jag går till frisören ska jag definitivt visa ett foto på henne. Följer du inte Karoline på Instagram så bör du göra det med en gång. Hennes stil är alltid lika inspirerande.

Läs mer:

DELA (28)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar