Annons
Annons

Vackrast just nu

En bit in i november och idag låg frosten kvar hela förmiddagen i trädgården. Otroligt vackert!
Boris och jag gav småfåglarna lite mat under äppelträdet och sedan var ute på en längre lunchpromenad i solen.

Annons

Dags för lite inspirerande och vackra grejer jag har snappat upp i mina sociala kanaler det sista.
Artilleriet lanserar Julen 2017 den 16 november och ovan pressbilder som jag fick ta del av häromdagen verkar lovande. Är inte alls sugen på rött och glammigt i år. Dessa finstämda tonerna passar mig perfekt.

Kolla dessa nio systrar – Northern Sister Collective. Wow!!
Blir nästan lite avis och var ett tag beredd på att maila och tjata mig in i deras klick av vackra och kreativa skapande. Nu har jag många av mina bloggfavoriter samlade under ett och samma tak  – och det utlovas dessutom att kanalen kommer vara helt fri från traditionell reklam.

Varmt lycka till tjejer!

Lina Östling är en av favoriterna. Älskar hennes bildspråk.

Och givetvis Babes in Boyland. De hyr just nu ett torp tillsammans och har som studio för gemensamma projekt och annat mys med familjerna. Så härligt – och smart!

Our Foodstories har stekt goda glutenfria pannkakor med ärtor och basilika. Toppar man detta med hummus och blomkål så är man hemma! Receptet och fler inspirerande bilder hittar du här.

Äntligen! Nu har Chester flyttat in hos familjen Mokkasin. Vilken liten godbit!
Längtar tills man får gossa med den här lilla…
Började för övrigt googla efter kennel för fransk bulldog igår för att skaffa en kompis till Boris men blev nedröstad med en gång. Tur. Det räcker med en hund faktiskt…

Nu är de här!
Amaryllis – febern bland bloggarna slår till. Snart står de på mitt matbord också och dessa vackra fann jag hos bästa Weronica. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (1)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar