Annons
Annons

Vackrast just nu

vackrast_Kristin_lagerqvist-2900

Jag kör ”Vackrast just nu” på lördagen istället här för imorgon kommer en mysig liten intervju. Och klart vackrast denna vecka var såklart alla vackra blomsterkronor vi skapade.

vackrast

Mer blommor. Via länk hos Babes in Boyland ramlade jag in hos Swallows & Damsons som jag säkert inte besökt på ett år. Tusan vad vackert. Gå in och kika du också!

Annons

vackrast just nu 2

Pinterest fann jag detta foto som påminde mig om att vi har vackra Blueprints på vårt hus vi nu bor i. Självklart ska de ramas in och hängas upp på väggen i biblioteket.

vackrast_Kristin_lagerqvist-2469

När jag fotade detta ”hemma hos”-reportaget hos Johanna Bradford denna vecka så tipsade hon mig om att köpa en sådan här jasmin. Så nu har jag också en fantastiskt vacker klängväxt här hemma i fönstret som blommar och doftar ljuvligt.

vackrastjust nu

Jag avslutar med att länka in till en suverän intervju med en av min favorittjejer. Hanna Stefansson inspirerar dagligen och är klok som en bok, Älskar att hon bjussar på så mycket glädje, blir verkligen peppad av att följa henne.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (22)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar