Annons
Annons

vackrast just nu

fridayhår

 

”You’ll need coffee shops and sunsets and road trips. Airplanes and passports and new songs and old songs, but people more than anything else. You will need other people and you will need to be that other person to someone else, a living breathing screaming invitation to believe better things.”

Annons

  Jamie Tworkowski

tumblr_mdi0oghkOu1r4354wo1_r1_500

tumblr_mdi0lrif2t1r4354wo1_540

tumblr_m3f4ts8sGa1r4354wo1_1280

words


tumblr_mnkly9E6qO1r4354wo1_500

Fredagskänslan är på topp. Jag har vaknat upp i Malmö och ska träffa massa kloka och vackra tjejer under dagen tillsammans med min bloggkollega Johanna Bradford. Igår var vi hemma hos Karoline de la Concha och kikade runt både i butiken och i hennes hem. Kors vad inspirerande och tokigt snyggt, alltihop!
Nu ska jag svepa kaffet och hoppa in i en taxi till denna pingla.

Tumblr-sidan Saritapennekoek får stå för fredagsbilderna denna morgon.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar