Annons
Annons

Vackrast just nu – lekfullt och blått

specsavers-2

Jag bränner av en ”Vackrast just nu” med lite vårig och glad känsla i. För jag tycker vi ska blunda för att snön och kylan kom tillbaka här i mars när de finaste små snöklockor och krokusar precis tittat upp… Så taskigt liksom.

Annons

Emilia de Poret är en sann stilikon och hos henne hämtar jag massa inspiration. Älskar bågarna hon bär till denna outfit. Sjukt snygg!

0458275002_1_100011

Dessa sneakers hade sannerligen livat upp min vecka. Något rosa får jag nog alldeles strax  unna mig.

2016.07.05-NUE0360

Jag inhandlade en grön trench coat på Samsoe & Samsoe’s rea i fjol,  jag tänkte bära den under våren tillsammans med min blå jeanskappa. Men nu kan jag inte få den här vackra som jag fann hos Karoline de la Concha ur huvudet. My god så fin!

img_7626-72dpi-1290x772

Via Ulrika på Seventeendoors blev jag varse om att The Socialite Family lanserar sin första bok idag, torsdag, den 9 mars.
Härlig inredningsinspiration, Le Guide Déco.

IMG_1426-1290x772

Jag fastnade en stund på deras sida. Blev kär i detta foto och i nedan citat.

”Keep telling yourself that bad taste does not exist. Second-hand shops are princesses and the unexpected is the king.”

T1736-599-1

Lite mer blått. En tjusig tisha med vilda hästar på från GANNI behöver väl vem som helst möta våren i…?

hanna_stefansson_bikeid_cykel_6

Och en cykel som inte rostar sönder. Pretty please, ge mig!
Får nog bli en av vårens investeringar då jag bor i cykelstaden no1, Varberg.
Tycker så mycket om Hanna Stefansson på denna bilden. Både outfit och cykel. Smashing!

Önskar dig en fin torsdag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar