Annons
Annons

Vackrast just nu – Mars

Jag har samlat på mig lite inspiration som jag mer än gärna delar med mig av.

Hela veckan har jag vaknat upp till en ”bad hair day” och skulle behöva pimpa håret lite. Dessa söta bär Elsa Billgren i sitt hår och jag ska bege mig ut på loppis och leta efter egna.

Annons

Eller en rosett kanske. Som Hanna Stefansson. Den här från Karoline var det många som köpte i fjol och jag får nog tänka ett varv till och investera i en egen.

Men alltså! Den här vasen väcker sådant habegär hos mig så det är inte sant. Såg den på Instagram men slog tyvärr inte till med en gång.
Fint att en av mina favoriter, Johanna Bradford, knep det sista exemplaret hos Artilleriet så får man i alla fall spana på vasen i hennes vackra miljöer.

Sofia på Mokkasin har köpt vackraste klänningen att bära på helgens kreativa marknad, Kustfolk. Wow! Hon kommer vara som en karamell och alldeles strålande vacker.  Sofia bor öven hos mig under helgen och jag ser fram emot lite härligt fredagsmys och uppladdning med henne imorgon.

En annan som har förberett sig väl inför Kustfolk med strålande nyheter är Lisa Burenius. Stay soft.
Något vi alla behöver en stor dos av tänker jag och kommer älska mina nya tishor jag bestämt mig för att köpa.

Bra samarbeten. Vi älskar dem!
Varbergsbaserade LA:Bruket har precis lanserat ett samarbete med artisten Fredrik Folkestad. With the tide.
Klok, lugn och inspirerande intervju om hur Fredrik gör reträtt några gånger om året till den svenska kusten och har sin inspelningsstudio på den lilla ön Musön, strax utanför Fjällbacka. Avskilt, vackert och rofyllt.

Musikvideon som spelats in där strax utanför Ingrid Bergmans stuga är fantastiskt stämningsfull. Den får sätta soundtracket till denna torsdag. Jag väntar besök av denna tjej så jag får nog hoppa ur nattlinnet och sätta på en kanna kaffe…
Fin dag till dig.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar