Annons
Annons

Vackrast just nu

ganni

Sitter på ett tåg genom Sverige och längtar efter kramar från barnen där hemma. Passar på att fira fredag med att klicka hem en efterlängtad klänning. Fick äntligen en anledning att bära denna blommiga skönhet då jag ska göra en presentation för 4000 (!) personer om någon vecka.stine goja

Annons

Detta är också en novemberskönhet jag skulle vilja bära. Tipstack till Karoline.

3e1c350ef61ed39aa793a2432ca36533Så mycket negativt i media just nu. Tänker mycket på hur viktigt det är att vara snäll. Att försöka fokusera på det positiva istället för ett belysa det som är mindre bra och fundera på vilka energier man bär runt på och därmed ger andra i sin omgivning. Jag tänker förutsätta att alla gör så gott de kan efter sina egna förmågor.

13923_ca774fe182-november-201639515

Jag behöver en ny julstjärna. Den här från Artilleriet passar perfekt.

oystershortensias

Och ja. Denna helgen ska jag städa källaren. Men jag tänker också lyxa till det med massa ostron, vitt vin och vacker blomster. Inspirationen fann jag givetvis hos Manger.

Önskar dig en fin helg.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar