Annons
Annons

Välkommen till Krickelin

Det är så roligt med alla nya följare både här på bloggen och på Instagram. Sommaren brukar ju annars ge ganska dålig besöksstatistik då många har fullt upp med semesterfirande och inte hinner läsa bloggar.
Men nuförtiden läser man det mest i telefonen ändå och den har man ju med sig även om man är semesterledig. Kanske just nu man hinner sjunka ner i en soffa och läsa tänker jag…

Annons

Varmt välkommen hit vill jag i alla fall säga till alla nya besökare!

På Instagram har jag nästan 52 tusen följare nu. Hisnande summa och riktigt roligt!
Ser verkligen fram emot hösten och har massor av tankar och idéer kring mitt bloggande. Helt klart mer rörligt. Kanske fler intervjuer… mer inredning…?

Låt mig veta. Vad önskas?
& varför läser du Krickelin och hur hittade du hit?

Är ju supernyfiken såklart.  Lämna gärna en kommentar.

Tycker förövrigt att det är så himla tråkigt att det inte kommenteras så ofta i många bloggar längre. Läsarna blir fler och kommentarerna bara mindre och mindre. Inget gnäll här, nej, bara en reflektion.
Kommentarer är ju ofta bränslet som får en bloggare att vilja blogga mer och mer och bättre och bättre. Tänk på det, blink, blink! kram

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

84 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar