Annons
Annons

Våra sista äpplen

Våra sista äpplen använder vi om morgnarna då vi pressar juice. Den bli alldeles kall då frukten har legat i daggen på gräsmattan under natten och det är nästan så att frosten bitit tag i dem.

Jag kan fortfarande plocka in mynta och några sena sommarblommor. Njuter för fullt av att ha mina egna rosor i vasen på matbordet den sista oktober.
Undrar om vi hinner vinterstäda trädgården innan första snön lägger sig över Varberg.

Annons

Och titta. Några rosenskäror klarar också kylan.

Vi ska åka till Helsingborg i några dagar och ha höstmys tillsammans. Ser fram emot att få boa in mig i ett hotellrum med mina killar och strosa ner till lagad frukost varje morgon. Och i Helsingborg finns det riktigt mycket roligt för barnfamiljer att uppleva. Återkommer med ett helt inlägg om vad vi hittat på.

Boris får stanna hemma med mina svärföräldrar. Lyxigt för honom.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar