Annons
Annons

from varberg – stenk

STENK_krickelin--2 Idag smattrar det rejält på rutan och det mullrar borta i horisonten. Jag passar på att visa upp lite foton som matchar vädret. Jag hade ett uppdrag från STENK, ett nylanserat märke från Varberg. Vi möttes upp nere på Skarpe Nord och stod med flera hinkar och kastade upp vatten  på bryggan för den rätta känslan.

Annons

STENK_krickelin--5 Marie var tjusig i sydväst.    stenk,kl--2 stenk,kl--3 STENK_krickelin--8  STENK_krickelin--6 STENK_krickelin--7 Regnjackor, gummistövlar och sydväster. Jag har redan paxat denna regnponcho. Och de orange stövlarna. De kommer säljas i Scorett – butikerna runt om i landet och de finns här också.   STENK_krickelin-9064 STENK_krickelin-9420 stenk,kl-STENK_krickelin-9266 Jag tycker att vi fångade helt rätt känsla från Varberg och är såklart både stolt och glad över att jag fick möjligheten att få vara med. En cool Monark lyckades till och med trollas fram av någon i teamet. STENK_krickelin-8678 STENK_krickelin-9420 Ja, idag ska jag ner och bota min huvudvärk på denna brygga tänker jag…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

27 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar