Annons
Annons

Vardagskonst och beroendeframkallande doft

För ett tag  sedan damp det ner en present från Granit i min brevlåda. Och ända sedan dess har både Igor och jag blivit smått beroende av rumsdoften som låg där i. Granit fyller 20 år i år och firar detta med att både skapa denna underbara doft och med att göra boken ”Vardagskonst”. I boken porträtteras människor som inspirerat dem genom året.

Annons

Så glad att jag fann Anna Lidström i boken. En så cool tjej.

Och söta och duktiga floristen Anna Gouteva från Malmö. Henne följer jag ju på Instagram.

Tack och Hurra till födelsedagsbarnet.

Uppe med tuppen idag och på väg hem från Portugal. Ser fram emot kvällen med familjen och sommar i Varberg. Hoppas du har en riktigt skön helg med nära och kära.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar