Annons
Annons

vårens första dag – kanske…

Är det vårens första dag?
Det känns så i vart fall. Barnen har lekt ute i trädgården och vi har ätit lunch i växthuset. Jag har g konstaterat att det måste krattas under björken och så måste jag klippa till min gigantiska murgröna.

Annons

Och visst behöver julen rensas bort också. Hejdå gran, mossa och kransar, nu vill jag ha krispigt gröna lökväxter på trappen istället.

Snöklockor och kaffe i solen. Så mysigt!

Oj oj vad deppigt det känns med allt granris. Vill ta tag i det med en gång men har två deadlines som måste prioriteras.

Peppar upp mig själv med kritvita vårsneakers istället.

Och så ska jag kila iväg på ett snabbt glas bubbel med världens bästa tjej också, innan stora fredagsmyset drar igång här hemma…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar