Annons
Annons

växthus på gång

flowers__Lagerqvist-0165

Jag har den vackraste pionbusken i min trädgård. Jag har redan varit där och knipsat av flera stycken och nu när den sjunger på sista versen så är den som vackrast och som mest väldoftande.

flowers__Lagerqvist-0161

Den är i rabatten precis där vi ska bygga växthus inom en vecka.  I vänstra rutan ska växthuset byggas och i högra rutan kommer det vara en gruslagd uteplats med lite mysiga sittplatser. Kanske hänger jag upp min nya hängmatta där under äppelträdet också.

Annons

flowers__Lagerqvist-0163

Det ska bli så spännande det här. Verkar som vi valt ett liknade växthus som House of Philia har på Gotland. Eller är det kanske hennes föräldrar?
flowers__Lagerqvist-0167

Knips, knips.

flowers__Lagerqvist-0174

Älskar den här lilla platsen under rosenbusken. Inne i snickarbon bakom bänken är det roligt för barnen att gå loss med hammare och spik. Eller bara sitta där inne och filura en liten stund i lugn och ro kanske.

flowers__Lagerqvist-0179

Skjortan var en present från min man och brallan gav jag mig själv som peppning mitt i värsta jobbkaoset.

flowers__Lagerqvist-0192

Sådär ja. Ner i den stora vasen på hedersplatsen i hemmet. Vasen är ett budgetfynd från ICA Kvantum. Får nog vänta och spara ett tag innan jag investerar i denna.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar