Annons
Annons

Växthuset del 2 – hur går det…?

garden house__Lagerqvist-0429

Nu undrar ni såklart hur det går där ute i trädgården. Inte sant? Det går sannerligen undan vill jag lova. Vad är det idag?
Jo, torsdag. Häng med här nu och se vad som hänt från måndag till denna torsdagsmorgon.

Annons

garden house__Lagerqvist-0439

Det grävdes upp gångar och gjordes plats för växthus samt liten grusad uteplats. Allt blir förresten vackert i motljus. Till och med en förstörd gräsmatta.

garden house__Lagerqvist-0463

Gatsten kom på plats och skulle knackas ner på våra gångar från uteplats och odlingsplats till växthus.

garden house__Lagerqvist-0465

Under tisdag kväll såg det ut så här.

garden house__Lagerqvist-0486

Och kolla! Det artar sig. Växthusväggarna hade kommit på plats under gårdagen och innan jag stack till jobbet såg det ut så här i trädgården.

garden house__Lagerqvist-0488

Visst har det hänt massor på bygget även under denna torsdag men jag håller dig lite på halster tills en annan dag och visar mina favoritrosor och ett tjusigt magasin som kom på posten istället. Älskar det här mörkt blå hemmet. Ska sjunka ner i soffan när barnen somnat och tokglo bland bladen tillhörande detta hem med ett glas rött denna afton tror jag.

garden house__Lagerqvist-0491

Det är givetvis de begåvade teamet bakom Artilleriet som står bakom något så flott. Bravo bravissimo!

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar