Annons
Annons

växthuset del 2

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1623

Vi har en lat morgon i växthuset. Planerar dagen och fyller magarna med bigarråer.

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1625

Det är härligt att skapa flera olika rum i en trädgård. Vi har ju ett helt nytt växthus och då är det lite knepigt med att få till det mysigt och personligt. Vi har använt oss av gatsten, gamla stenar, äldre krukor och singel  för att få det ombonat utanför. Sedan har vi inrett huset med mycket äldre möbler i olika träslag , kuddar och massor av växter på både golv och från tak för att få det extra mysigt.

Annons

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1654

Siv vilar sig inne i värmen och håller koll på humlorna.

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1628

Ett fågelbad fyllt med överblommade rosor är effektfullt. Idag ska jag klippa av ännu fler tänkte jag.

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1631

Vi beställde ett växthus från Classicum – det heter Helios och är på 21 kvadratmeter. Jag ska absolut berätta om hela bygget så fort all el är dragen och jag har fått ordning på vår såbädd där tomater, gurka och vinrankor växer. Så får man helheten lite mer tänker jag.

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1635

Vi äter nästan alla måltider här numer. Oavsett väder. Extra flott under ösregn faktiskt. I stekhet sol så sitter vi under äppelträdet bredvid eftersom det blir lite väl varmt annars…

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1637

Idag är det åter ett lopp som ska löpas i familjen. Och sedan vankas kvällssurf. Vi grundar med fiberrik havregrynsgröt, smoothie och bär. Smart att knäcka ett ägg i smoothien, barnen märker inte någon skillnad men får i sig nyttigheter.

morning garden house krickelin__Lagerqvist-1649

Sötaste tjejen håller mig sällskap. Jag ska gräva och greja här i trädgården och kanske bläddra lite i en bok.
morning garden house krickelin__Lagerqvist-1662

Önskar dig en fin sommardag också!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar