Annons
Annons

vinter i växthuset

garden house winter_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Tjusningen med att ha växthus och trädgård med rumskänsla är att man nyttjar det året om. Det gör jag i alla fall. Jag bär ut kaffet och slår mig ner på någon bänk med en filt under rumpan och med solen i ansiktet. Är man bara ordentligt klädd så är det jättemysigt.

Annons

garden house winter_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Fint att göra en sats pinnbrödsdeg och tillaga den över grillen och ha med sig varm grönkålssoppa i muggar. Kanske lite marshmallows att grilla på pinnar också…
I skymningen tänder vi mängder av ljus både inne och ute i växthuset.

garden house winter_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

En del kryddor kan jag nog fortfarande använda även om kölden dragit tunt vintertäcke över trädgården.

garden house winter_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Man får inte glömma de små vännerna under den kalla perioden.
Igor och jag hade köpt ett vackert hus i glas som vi hängde upp  i äppelträdet fullt med solrosfrön. Snöret brast med en gång och glashuset låg till vår förskräckelse i tusen bitar på grusgången. Men ett litet fat med frön får  fungera tills vi löst något annat att hänga upp till våra talgoxar och rödhakar.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar