Annons
Annons

vitsippor i rabatten

vitsippa 4__Lagerqvist-7413

Idag var jag uppe redan 05 för att tjuva åt mig några extra timmar av detta dygn. De ljusa tysta mornarna då solen stiger upp är alldeles ljuvliga tycker jag.

vitsippa 4__Lagerqvist-7415

Jag packade. Lite förvirrat måste jag nog säga så här i efterhand för temperaturen visar 40 grader dit jag ska och fokus har legat på helt andra saker än den här inköpsresan till Indien det sista. Men pass och visum har jag. Solhatt också.

Annons

vitsippa 4__Lagerqvist-7422

Undrar om vitsipporna hinner blomma ut innan jag är åter. Dessa plockade barnen och jag när vi var ute och majade i Åkulla skogarna i söndags. Åk dit! Så mysigt att ligga på en filt, fika kanelsnurror och bli ”tjenis” med alla vackra skalbaggar och förbipasserande hundar.

vitsippa 4__Lagerqvist-7425

En vacker inbjudan och snäckor att hänga på väggen blir till ett vackert stilleben bland alla vitsippor.

vitsippa 4__Lagerqvist-7427

Apropå vitsippor. Kolla på den här buketten jag plockade i min egen rabatt i denna morgon.

vitsippa 4__Lagerqvist-7429

Blommorna är liksom extra vackra med dubbla vita kronblad. Som en liten vit krysantemum i mitten av vitsippan. Vad heter dessa tro?

Nu sitter jag på tåget till flygplatsen och undrar vad jag egentligen fick med mig… Men passet och Mir är med i alla fall. Vi ses  då jag packat upp i den rosa staden – Jaipur!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar