Annons
Annons

Vobb med pepparkaksbak

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Igor fick feber i helgen så han har varit med mig och jobbat med att packa varor till For Good Luck idag. Det var mest jag som packade dock. En skön värmefläkt, lite film, bra musik, clementiner och en stor fårfäll så blev det rätt mysigt att vara med i tomteverkstaden bland alla paket som ska skickas innan jul.
När vi var klara så bestämda vi oss för att baka pepparkakor. Jag hade fått ett paket från Leila Lindholm med hennes nya fina bok och två fina tjusiga kakformar. Tack!

Annons

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

Degen köpte jag ju för några dagar sedan på Kustbageriet (bästa!) och vi hade planer för både hus, granar och girlanger…

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Så mysigt.

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Fast vi tröttnade ganska fort…
Så bra med pepparkaksbak för det är ju bara att slänga in resten av degen i kylskåpet och börja imorgon igen.

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist-5

Två plåtar blev det i alla fall.

kakbak_krickelin_Kristin_Lagerqvist-6

Våra stjärnor räckte dock inte till en så värst hög pepparkaksgran… hahaha…

Fin kväll till dig!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar