Annons
Annons

Vykort från fjällen

ski_Kristin_Lagerqvist-8

Jag har tillbringat veckan i skidspåret. Jag är i fjällen med min familj och ägnar dagarna åt skidåkning både utför och på längden, bastar, dricker varm blåbärssoppa i backen och spelar kortspel framför brasan. Tidiga kvällar och morgnar. Underbart!
Naturen här är vansinnigt vacker.

Annons

ski_Kristin_Lagerqvist-2

Jag stannade till hos posten på vägen upp till Orrliden och hämtade ut illustrationen Anna Ileby tecknat av mig.

ski_Kristin_Lagerqvist-3

Matchade min outfit fint. Så himla begåvad tjej!
Denna ska jag rama in och hänga på kontoret.

ski_Kristin_Lagerqvist-6

Detta är utsikten från vår stuga och varje morgon vaknar jag med solen och får världens ljusterapi. Så härligt efter den långa mörka vintern.

ski_Kristin_Lagerqvist-7

Skidspåret ligger precis utanför stugknuten och det är i längskidspåret mår jag som allra bäst. Både ensam och i fina samtal med skidåkande vän.

ski_Kristin_Lagerqvist

Det var många som undrade vad jag hade för skidkläder då jag postade detta på Instagram. Det var en julklapp av min man och han beställde setet från Colour Wear.
Så fint av honom att leta upp kläder i färgen jag trivs i bäst.

ski_Kristin_Lagerqvist-4

Mellanbror har också fått kläder från samma märke i år. Det är alltid klokt att fixa kläder till barnen som lätt går att se i backen och liftkön… Det, och att alltid ha mandlar och kexchoklad i fickan.
kram till dig och fin lördag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar