Annons
Annons

vykort från Florens

florens_kristin Lagerqvist-5978

Här kommer en hälsning från ett varmt och vackert Florens.

florens_kristin Lagerqvist-6015

Vi ägnar dagarna åt att strosa runt i gränderna och äta god mat och njuta av vårvärmen. Så här såg det ut genom min lins igår.

florens_kristin Lagerqvist-6050

florens_kristin Lagerqvist-6068 florens_kristin Lagerqvist-6075 florens_kristin Lagerqvist-6082 florens_kristin Lagerqvist-6098 florens_kristin Lagerqvist-6131 florens_kristin Lagerqvist-6136 florens_kristin Lagerqvist-6142

Fint så. Idag gör vi om hela baletten. hej så länge.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar