Annons
Annons

Vykort från Sri Lanka

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9039

Dagarna nu. Så väl behövda och omhändertagna. Vi kramar oss igenom dem och puttar in lite surf, galna tuktuk-färder, fruktfrosserier och lata stunder i skuggan med spel och böcker.

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9041

Just nu bor vi här.  Har redan låst ute mig och glömt koden till kassaskåpet. Antar att jag har semesterhjärna. Thank God!
Telefon och kamera är inte med någonstans så här bjuder jag bara på lite skymningsfoton från stranden där vi bor på just nu.

Annons

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9043 srilanka1_Kristin_lagerqvist-9048

Några kokosnötter om dagen.

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9080

Och den här killen jublar sig igenom dagarna. En riktig talang där på vågorna och han har lärt mig hur mycket tricks som helst. Och han delar med sig av mod också och hävdar att man ska ge sig på de vågorna som man egentligen tycker är för stora… Han är en liten hjälte faktiskt.

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9085

Utanför vårt rum.

srilanka1_Kristin_lagerqvist-9083

I väntan på vågen.
Ok, sedan gick solen ner och det blev becksvart.

KRICKELIN_signatur_small

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar