Annons
Annons

work hard & be kind

mir_kristin_ lagerqvist-1376mir_kristin_ lagerqvist-1371  mir_kristin_ lagerqvist-1470

Idag high fivar Miranda Rebecca och jag varandra lite extra mycket via sms. Det behövs ibland och så känner vi nog också att vi jobbat på så himla hårt och då är det naturligtvis skönt när vi också ser ett fint resultat.mir_kristin_ lagerqvist-1489

Annons

Och ljungen. Visst är det vackert just nu? Håller  mir_kristin_ lagerqvist-1518Men till en annan sak. Kika in på @designhjalpen på Instagram. Tillsammans gör vi skillnad och det känns naturligtvis himla bra i magen att kunna hjälpa till i denna fruktansvärt sorgliga flykt som våra medmänniskor ska behöva gå igenom. Man gör vad man kan. Det viktiga är att man gör något.

Admin: @hannawendelbo (fantastisk människa, blir alldeles varm inom av hennes engagemang)
Vill du hjälpa att hjälpa? Intäkterna från designhjälpen går just nu till Röda Korset som lindrar lidandet för våra medmänniskor på flykt.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar