Annons
Annons

work, work, work. then play.

work_kristin lagerqvist-9697

Två foton uppifrån från en av veckans jobb.work_kristin lagerqvist-9742Sitter med en öl i näven och väntar på att nykokta kräftor ska svalna så vi kan cykla till stranden och käka upp dem. Sedan ska jag ta en sup-tur i solnedgången och krama om min man som varit iväg hela veckan. så det så. hej hej.

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar