Annons
Annons

yoga in the mornings

bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6163

Sådär jättemycket yoga som man kanske hoppats på har det faktiskt inte blivit. Vi har gjort våra solhälsningar under morgonen och kanske haft en lite längre yogastund på mattan någon eftermiddag. Men vilket fantastiskt ställe att finna lugnet på ändå. Även fast man är igång och jobbar stor del av tiden.bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6164 bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6167

Annons

Morgonstund har guld i mun. Alltid först till frukosten.bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6171

Jag hade fel. Stället hade inte tio katter. De hade tjugo katter. Mir var i katthimmeln.bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6186

Jag åt frukt till frukost. Fint sätt att starta dagen på.bangkok 7_Kristin_ lagerqvist-6202

Fast imorgon åker jag hem till mina pojkar igen. Längtar efter att leka dunkgömme i trädgården och hänga upp de där tavlorna…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar